![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 55 times 0 Answers
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#پزشک
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
من باید یه فرم کاری برای معاینه چشم رو بدم یک اپتومتریست یا چشم پزشک در مونترال برام مهر کنه..البته پس از معاینه چشم...پرسیدم از چندجا گفتن ۷۰ دلار معاینه چشم و ۴۰ دلار هم برای مهر کردن فرم یعنی میشه ۱۱۰ دلار...میخواستم بپرسم شخص ایرانی یا جای ارزونتری برای این کار می شناسن معرفی کنن؟ ممنون میشم
2018-07-17 10:32:00 #Montreal [میخواستم بپرسم] عمومی
سوالم اینه که بهترین کلینیک یا بیمارستان چشم پزشکی مونترال کجاست؟
2018-09-13 23:09:00 #Montreal [پزشک] عمومی
صبحتون بخیر چشم پزشک ایرانی خوب کسی سراغ داره آدرس لطف کنید؟
2018-10-03 09:16:00 #Toronto [چشم پزشک ایرانی] عمومی
من برای گواهینامه اقدام کردم بعد از تشکیل پرونده برای من یه نامه ارسال کردن که برم چشم پزشکی چون من عینک میزنم که تا ۱۹ژانویه وقت دارم نامه چشم پزشکی براشون ارسال کنم من پزشک خانواده ندارم حال باید کجا برم برای معاینه چشم؟
2018-10-21 10:58:00 #Montreal [پزشک خانواده] عمومی
خدمت همگی ،ممنون میشم اگر اپتومتریست و یا چشم پزشک ایرانی هم میشناسید به من معرفی کنید مهم نیست که حتما در لاوال باشند ???
2021-04-10 08:32:00 #Montreal [چشم پزشک ایرانی] عمومی
چیزی وارد چشمم شده و با محلول استریل هم شستشو دادم اما هنوز هست اگه کلینیک چشم پزشکی که امروز باز باشه میشناسین، ممنون میشم معرفی کنید تشکر
2021-05-30 13:52:00 #Montreal [پزشک] عمومی
لطفا اگر چشم پزشک خوب میشناسید معرفی کنید ممنونم از لطفتون
2021-06-17 07:52:00 #Montreal [پزشک] عمومی
سلام کسی دکتر خانواده میشناسه که پذیرش کنن ، من پسرم ۷ ساله هست. و با توجه به مدرسه و ویروسی بودن محیط بچه ها هنوز پیدا نکردیم و کلی مشکل داریم
2024-01-13 00:00:00 #Montreal
آیا در طی دو سه ماه اخیر کسی با ویزای توریستی وارد کانادا شده ؟من نیاز به یکسری اطلاعات در مورد مراحل اداری که بخاطر کرونا باید قبل از ورود انجام بشه دارم خیلی سپاسگزار خواهم بود اگر دوستی که تجربه ورود طی دو سه ماه اخیر را داشته منو در پی وی راهنمایی کنه.?
2021-09-06 08:29:00 #Montreal
سلاممن تازه اومدم شغلم حسابداری هستش و مدرک زبان ندارم دوستان میتونید راهنمایی کنید من رو که اگر بخوام دوره ای مربوط به حسابداری بگذرونم اینجا که نیاز به مدرک نداشته باشه کجا میتوانم؟
2024-01-15 00:00:00 #Montreal
درود دوستانپدر و مادر من PR هستند و حدود یک هفته ای هست که از تهران به مونترال مهاجرت کردند. گویا دولت کبک براي افراد PR و سیتیزن کلاسهایی رو تحت عنوان آموزش بیزنس برگذار میکنه که یک روز در هفته و آنلاین هست و مبلغی هم به شرکت کننده ها پرداخت میشه. من هر چه سرچ کردم چیزی در این مورد دستگیرم نشد. میشه خواهش کنم اگه اطلاعاتی/لینکی/شماره تماسی در این خصوص دارید برای من pm کنید..؟ یا اگه کانالی در تلگرام هست که مختص این سوال هست رو بهم معرفی/جوین کنید..؟ بسیار ممنون میشم
2023-09-22 00:00:00 #Montreal
، کسی تجربه پست کردن قرص ویتامین به ایران داشته ؟ من چیزهای دیگه پست کردم و رسیده ، ولی در مورد ویتامین مطمین نیستم که در گمرک ایران مشکلی پیش میاد یا نه
2021-08-31 09:54:00 #Montreal